Handmade wood

Zoals ik al zei, creëren is mijn passie, en alles wat ik wens voor mijn kinderen, of voor mijzelf, dat maak ik! En soms blijkt dat erg succesvol te gaan. Zo zijn de complete nat in nat schildersetjes vaker uitverkocht dan op voorraad.

Voor dit setje er was, tja, moest je toch een plank kopen, een dik pak duur papier, een fijn nat in nat penseel, en spons, en zeker drie kleuren Stockmar verf. Nou, dan was je al gauw tientallen euro’s kwijt. En leuk, flinke potjes Stockmarverf, maar voor nat in nat schilderen doe je met zo’n potje een leven lang! Dus dan is dit setje super. Alles zit er in, alleen wat kleiner, en wat minder, maar daar is de prijs dan ook naar!

Ik hou van krijtjes op regenboog volgorde, mijn brein wordt daar blij van 🙂 En eerder gingen alle krijtjes en blokjes in een koekblik. Ja, da’s ook opgeruimd, maar niet echt netjes. En vies dan de krijtjes dan worden! Zo ontstond het idee voor een mooie, massief beuken krijthouder. En ja, een houder voor potloden en plaksel volgden dan al snel.

Niet alleen staat het leuk en netjes, en zijn ze mooi. Maar omdat ze netjes staan, pakken kinderen ze ook veel sneller, en een houder nodigt ook weer uit tot terugzetten. En terugzetten lijkt alweer op opruimen! Welke ouder wil hun kind dat nu niet bijbrengen!!

Op maat gemaakte houten popjes zijn ook mogelijk. Ik hou rekening met de Ostheimer grootte, en ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een tekenfilmfiguur, tot een favoriete knuffel of huisdier. Alles is mogelijk!